Home » Nieuws » Transport #7 – augustus 2016

Transport #7 – augustus 2016

De eerste dagen zijn gebruikt om materiaal te verzamelen uit het AZ Klina in Brasschaat (Be), het Canisius-Wilhelmina ziekenhuis in Nijmegen en Eromesmarko in Wijchen. Met de kleding en incontinentie materialen uit onze garage is dat allemaal naar onze opslag in Groesbeek gebracht.

De vrachtauto is daar geladen. Hij wordt maandag 8 augustus verwacht in Nyirmeggyes in Hongarije. In cijfers: 22 ton waarvan 5+ ton kleding. Deze kleding wordt daar volgende week uitgedeeld aan de mensen die kleding nodig hebben. De overige goederen worden de komende tijd verdeeld.

Wat heel bijzonder is. Na de reis van Nederlandse jongeren naar Hongarije in juli, in het kader van het EU project Erasmus+, heeft een van de deelnemers haar ouders zo gemotiveerd dat zij bereid waren om dit transport te sponsoren. Heel veel dank! De sponsoren willen graag anoniem blijven.

 

The first days were used to collect material from the AZ Klina in Brasschaat (Be), the Canisius-Wilhelmina Hospital in Nijmegen and Eromesmarko in Wijchen. Along with the clothes and incontinence products from our garage all was brought to our storage at Groesbeek.

The truck was loaded there. It is expected at Nyírmeggyes in Hungary on Monday 8th. In figures: 22 tonnes of which 5+ tons of clothing. These clothes will be there next week distributed to the people who need clothing. The remaining goods will be distributed in the near future

What is very special. After the trip of the Dutch youth to Hungary in July in the framework of the EU project Erasmus +, one of the participants motivated her parents so that they were willing to sponsor this transport. Thank you very much! The sponsors would like to remain anonymous.

 

[slideshow_deploy id=’2422’]

 

Algemene informatie
Surya Project is een goede doelen stichting in Nijmegen. Surya Project is de titel van de activiteiten van de Stichting NEEKA Europe, gevestigd in Nijmegen.
Deze bestaan voor een belangrijk deel uit het verzamelen van goede gebruikte goederen die weer goed gebruikt kunnen worden. Niet alleen in Nijmegen en omstreken maar in heel Nederland en België.
Surya Project zoekt voortdurend medische en verpleegkundige materialen en goederen. Denk aan gebruikte en overtollige ziekenhuisbedden en verpleeghuisbedden. Maar ook aan gebruikte nachtkastjes, infuuspalen, rolstoelen, rollators, verband en incontinentie materialen. En aan gebruikte verpleegkundige uniformen en andere gebruikte beroepskleding.
Surya Project zoekt ook gebruikt schoolmeubilair zoals schooltafels en stoelen, schoolborden en allerlei andere gebruikte materialen en gebruikte computers en monitoren, toetsenborden en computermuis – jes.
Surya Project kan in beginsel alle goede gebruikte materialen en goederen gebruiken.

Meer nieuws:
Kuikentjes

Zoals eerder gemeld heeft Neeka voor een deel van de door Surya Project verworven verpleeghuisbedden en ziekenhuisbedden een bijdrage in de kosten mogen ontvangen en daardoor … Lees meer

Net voor de Kerst: transport # 7

Het zevende en laatste transport van dit jaar. Een beetje onverwacht want we dachten aan begin 2016. Tot we plots te horen kregen dat we … Lees meer

Transport #4 – maart 2016

Het vierde transport dit jaar. We zijn begonnen met het leegruimen van de inhoud van garage van het voormalige Veteranen Instituut in Doorn. Daar hebben … Lees meer