Suryaproject – MAG

Home » Suryaproject – MAG

Suryaproject összpontosít támogató helyi partnerek megőrzése és fejlesztése a társadalmi struktúra szerte a Kárpátokon keresztül gyűjtése és adományozása az áruk és a helyszíni tanácsadás és az immateriális támogatást.

Suryaproject végén 2009-ben Nijmegen (Hollandia) származik, mint egy kis kezdeményezés látogatása után Neeka Magyarországon és Ukrajnában. A látogatást által kezdeményezett képviselője Port Agora Alapítvány Tilburg.

Az őrlés szegénység az egész területet, a bizonytalan helyzet a menekültek és a menedékkérők és a nehéz körülmények között a romák tett olyan benyomást, hogy ők beolvadt amit ma ismert Suryaproject.
Fokozatosan, az együttműködés professionalized, és most azt lehet mondani, hogy Suryaproject az elmúlt években sikerült bizonyítania létjogosultságát. Különböző helyeken ezen az oldalon csak tudsz a saját következtetéseit.
Suryaproject működik a kezdetektől szorosan együttműködik az alapítvány Neeka Magyarországon, Romániában és Ukrajnában van képviselete. Ő is dolgozik sok önkéntes és szervezetekkel.

Neeka

Neeka összpontosít segíti a betegek, a fogyatékkal élők, az idősek, a menekültek, menedékkérők. És integrációjának támogatása a roma kisebbség a régióban. Ők ezt azáltal, hogy hozzájárul az egészségvédelem, az egészséges életmód, a pénzügyi és a szociális támogatást és a létrehozása és támogatása az oktatási és képzési programokat a fiatalok számára. Neeka egy nemzeti és nemzetközi jellegű.

Nincs interferencia kulturális

Suryaproject segít Neeka, és ahol lehetséges, más alapítványok és szervezetek. Ily módon a helyi kultúra Surya nem érinti, mivel a helyi munkavállalók, amelyek meghatározzák, hogy mit és hogyan történnek a dolgok. Mi Suryaproject összegyűjteni a legtöbb esetben kérésére a helyi szervezetek és a szinte minden esetben egyeztetés után. Ezért erősen a kereslet által vezérelt, és nincs szó a felajánlás esetleg nem kívánt árut. További garancia, hogy amikor az emberek Neeka jönnek Nijmegen a teherautók betöltve. Csak az, hogy mit akarnak használni megy végig.

Nieuws:
2021

Een samenvatting van het jaar 2021 In dit jaar hebben we, ondanks de beperkingen van COVID-19, toch veel kunnen doen. We hebben bij 11 scholen … Lees meer

Net voor de Kerst: transport # 7

Het zevende en laatste transport van dit jaar. Een beetje onverwacht want we dachten aan begin 2016. Tot we plots te horen kregen dat we … Lees meer

Transport #4 – maart 2016

Het vierde transport dit jaar. We zijn begonnen met het leegruimen van de inhoud van garage van het voormalige Veteranen Instituut in Doorn. Daar hebben … Lees meer