Home » Nieuws » Catching up a bit – part two

Catching up a bit – part two

February ‘18

In februari hebben we bij elkaar zo’n 300 setjes school meubelen kunnen ophalen op verschillende lokaties en van verschillende donoren. In de Neeka opslag in de buurt van Paderborn (Duitsland) is de vrachtauto  bijgevuld met meubilair een eerdere ophaling en met kleding en medische en verpleegmaterialen uit onze garage.  Alles is naar Oekraïne gegaan.

In February we were able to collect some 300 sets of school furniture from different locations and from different donors. At  the Neeka warehouse near Paderborn (Germany) the truck was fully loaded with furniture from an earlier collection and with clothing and medical and nursing materials from our garage. Everything went to Ukraine.

February / March ‘18

Kledinguitdelingen in Nagykálló en Tisztaberek, Hongarije.

Clothing distributions  in Nagykálló and Tisztaberek, Hungary.

March ‘18

2018-03-02 – Bedden van het Algemeen Ziekenhuis Vesalius in Tongeren. Dit waren de eerste 30 van in totaal 94 bedden die wij op voorspraak van Hill-Rom Belgie hebben gekregen. De volgende ophalingen waren op 20 maart en 3 april.

Beds from the General Hospital Vesalius in Tongeren, Belgium. These where the first 30 of a total of 94 beds we have received through the intercession of Hill-Rom Belgium. The next transports where on March 20th and April 3rd.

[Not a valid template]

April ‘18

Gekregen van de RAV HollandsMidden / Received from the Ambulance Service HollandsMidden:

2 Lifepack 12 Defibrillator/Monitors.

Een is geschonken aan de reddingbrigade in de Szabolcs-Szatmár-Bereg regio in Hongarije, De ander is geschonken aan de operatiekamer van het ziekenhuis van Mukachevo, Oekraine.

One was donated  to a diver search and rescue team in the Szabolcs-Szatmár-Bereg County in Hungary. The other was donated to the operation theatre of the hospital in Mukachevo in Ukraine.

[Not a valid template]

Ook hebben we zo’n 50 verhuisdozen met speelgoed en knuffels opgehaald  bij de Speelgoedbank Wageningen. Heel erg mooie spullen.

Also we picked up about 50 moving boxes with toys and cuddly toys at the Speelgoedbank Wageningen. Very nice stuff.

https://speelgoedbankwageningen.nl

 

Meer nieuws:
Irene & Margriet 2012

De Zorggroep Zuid Gelderland heeft haar nieuwe Herstel Hotel in gebruik genomen op Dekkerswald in Groesbeek. Daardoor zijn de verpleeghuizen Irene 4 in Groesbeek en … Lees meer

Laarzen

April 18 -2018 In december vorig jaar bezocht Sinterklaas een Roma-dorp in de bergen bij Perechin in Oekraïne. De situatie waarin de mensen leven was … Lees meer

Kleding Zevenheuvelenloop

November is de maand van de Nijmeegse Zevenheuvelenloop. Dit jaar met meer dan 34.000 deelnemers. De kleding die de lopers dragen tijdens het warmlopen en … Lees meer